Hvem er vi?

Effektiv og kvalitetsbevidst maler i Roskilde

Mette Maler ApS er en kvalitetsbevidst malermester, der udfører opgaver indenfor traditionelt malerarbejde, facadebehandling m.m.

At lave en aftale med en håndværker er en tillidssag. Hos Mette Maler udgør vores troværdighed, integritet og faglige kompetencer vores værdisæt. 

Et hold af eksperter

Medarbejderne hos Mette Maler er faglærte malere

God service

Vi rådgiver alle vores kunder, så de får det bedste resultat

Kontakt os

Har du brug for hjælp til et projekt, så kontakt os gerne, så kommer vi med vores faglige vurdering

Vi udfører alt i malerarbejde i Roskilde og omegn

Uanset om du skal have udført traditionelt malerarbejde, facadebehandling, spartelarbejde eller noget helt fjerde i Roskilde eller omkringliggende byer, varetager vi med glæde opgaven. Her hos MetteMaler er vi et hold af faglærte malere, og alle medarbejdere er eksperter i det, de laver. 

Vi har mange års erfaring i indendørs og udendørs malerarbejde af private hjem og sommerhuse samt virksomheder og institutioner. Har dine vægge brug for ny maling, eller trænger facaden af din virksomhed til et ansigtsløft, rykker vi gerne ud. Med vores store viden omkring reparation af facade, giver vi dig idéer til, hvordan du får lige netop det look, du går efter. 

asian couple choosing wall color 2022 02 04 02 25 47 utc min scaled - Malermester i Roskilde - <strong>Malermester i Roskilde</strong> - Mette Maler
Untitled design 3 - Malermester i Roskilde - <strong>Malermester i Roskilde</strong> - Mette Maler

Spartelarbejde

Untitled design 2 - Malermester i Roskilde - <strong>Malermester i Roskilde</strong> - Mette Maler

Indendørs malerarbejde

Untitled design 4 - Malermester i Roskilde - <strong>Malermester i Roskilde</strong> - Mette Maler

Udendørs malerarbejde

Professionel maler der indfrier dine ønsker

Ethvert malerprojekt kræver god kommunikation og forståelse maler og kunde imellem. Vi fokuserer derfor altid på at lytte til og forstå dine ønsker samt effektivt at indfri dem. Gennem hele processen modtager du kompetent rådgivning af os, så du får det bedste grundlag til at vælge de helt rigtige materialer og farver. Det er din garanti for, at det færdige resultat bliver præcis, som du ønsker det. 

Vi ved, at det kræver stor tillid at lade håndværkere ind i sit hjem. Derfor behandler vi altid dit hjem, som var det vores eget. Du kan således være sikker på et professionelt udført stykke arbejde, og at vi afleverer dit hjem pænt og ryddeligt. Står du med et projekt i Roskilde eller omegn, kan du trygt overlade det til os.

Kontakt os allerede i dag

Skal vi varetage dit maleprojekt, eller kunne du blot tænke dig at blive klogere på, hvilke løsninger vi kan tilbyde dig, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar på en uforpligtende samtale om din opgave, og ønsker du et et skarpt tilbud, giver vi også gerne det. Vi glæder os til at høre fra dig.