Hvem er vi?

Maler i Taastrup

Hos MalerMette i Taastrup og nærområdet tilbyder vi en bred vifte af malerarbejde til både private og erhvervskunder. 

Uanset om du står over for traditionelle maleropgaver, facaderenovering, spartelarbejde eller andre former for malerarbejde i Taastrup eller omegn, er vi klar til at påtage os opgaven. Vores team består af veluddannede malere, der er eksperter inden for deres felt.

Et hold af eksperter

Medarbejderne hos Mette Maler er faglærte malere

God service

Vi rådgiver alle vores kunder, så de får det bedste resultat

Kontakt os

Har du brug for hjælp til et projekt, så kontakt os gerne, så kommer vi med vores faglige vurdering

Vores kunder kan regne med os

Vi har mange års erfaring med både indendørs og udendørs malerarbejde, og vi har haft fornøjelsen af at forvandle utallige hjem, sommerhuse, virksomheder og institutioner gennem årene. Uanset om dine vægge trænger til en frisk omgang maling, eller din virksomheds facade trænger til en opfriskning, står vi klar til at hjælpe. Med vores ekspertise inden for facadebehandling kan vi give dig råd og idéer til at opnå det ønskede resultat.

Vi lægger stor vægt på god kommunikation og forståelse mellem os som malere og dig som kunde. Derfor lytter vi altid til dine ønsker og sørger for at opfylde dem på bedste vis. Vi giver kompetent rådgivning gennem hele processen, så du kan træffe de rigtige valg i forhold til materialer og farver. Det er vores mål at sikre, at det færdige resultat lever op til dine forventninger.

asian couple choosing wall color 2022 02 04 02 25 47 utc min scaled - maler i taastrup - Maler i Taastrup - Mette Maler
Untitled design 3 - maler i taastrup - Maler i Taastrup - Mette Maler

Spartelarbejde

Untitled design 2 - maler i taastrup - Maler i Taastrup - Mette Maler

Indendørs malerarbejde

Untitled design 4 - maler i taastrup - Maler i Taastrup - Mette Maler

Udendørs malerarbejde

Malerarbejde i Taastrup - vi sikrer et godt resultat

Vi forstår vigtigheden af tillid, når det kommer til at lade håndværkere arbejde i dit hjem. Derfor behandler vi dit hjem med den største respekt og sørger altid for at aflevere det pænt og ryddeligt efter endt arbejde. Når du vælger os til dit malerprojekt i Taastrup eller omegn, kan du derfor være sikker på et professionelt udført stykke arbejde.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om din opgave, eller hvis du ønsker et skarpt tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med dit næste malerprojekt.