Hvem er vi?

Maler i Glostrup

Mette Maler ApS er en kvalitetsbevidst malermester, der udfører opgaver indenfor traditionelt malerarbejde, facadebehandling m.m.

At lave en aftale med en håndværker er en tillidssag. Hos Mette Maler udgør vores troværdighed, integritet og faglige kompetencer vores værdisæt. 

Et hold af eksperter

Medarbejderne hos Mette Maler er faglærte malere

God service

Vi rådgiver alle vores kunder, så de får det bedste resultat

Kontakt os

Har du brug for hjælp til et projekt, så kontakt os gerne, så kommer vi med vores faglige vurdering

Vores kunder kan regne med os

Vi udfører alle former for indendørs og udendørs malerarbejde. Hos MalerMette tager vi vores ansvar alvorligt – vi ved hvor vigtigt det er, at kundens ønsker og behov imødekommes. Vi sikrer os altid at have en gennemsigtig og grundig dialog med kunden, inden vi påbegynder en opgave. 

Vi sætter en ære i at overholde de aftaler, vi laver. Arbejdet skal være færdigt til tiden, og prisen må ikke afvige fra aftalen. Disse forudsætninger er vigtige for os, og alle vore dygtige medarbejdere er opdraget i samme ånd.

asian couple choosing wall color 2022 02 04 02 25 47 utc min scaled - Maler i Glostrup - Maler i Glostrup - Mette Maler
Untitled design 3 - Maler i Glostrup - Maler i Glostrup - Mette Maler

Spartelarbejde

Untitled design 2 - Maler i Glostrup - Maler i Glostrup - Mette Maler

Indendørs malerarbejde

Untitled design 4 - Maler i Glostrup - Maler i Glostrup - Mette Maler

Udendørs malerarbejde

Malerarbejde i Glostrup - vi sikrer et godt resultat

Vores fagkompetente hold er eksperter i at rådgive i overensstemmelse med kundens ønsker. Vi udfører malerarbejde for både private og erhvervskunder, for offentlige projekter og for boligselskaber. 

Uanset om opgaven er stor eller lille, så går vi til den med samme ansvarsfølelse – vi gør os lige umage hos alle kunder. 

Indendørs og udendørs malerarbejde til konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder spartelarbejde, indendørs og udendørs malerarbejde. Vi garanterer en høj faglighed og kompetente håndværkere. Vi sætter en ære i at levere et stykke solidt og grundigt håndværk, og vi sigter altid efter kvalitet og holdbarhed.

Når vi påbegynder en opgave, vil vi altid sikre os, at kunden ved præcis hvad der skal ske, hvordan og hvorfor. Vi har en bred viden om, hvordan vi får det bedste resultat med udgangspunkt i materiale og tilstand af væg, loft eller facade.

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud – alle opgaver er velkomne. Vi sørger altid for at være konkurrencedygtige på vores priser, og uden at gå på kompromis med den kvalitet, vi værner om.