Udendørs malerarbejde

Uanset om det er på din private bolig, dit sommerhus eller virksomhed.

En flot facade bringer mange gode ting med sig, såsom øget ejendomsværdi, præsentabel bolig og en øget glæde for sit hjem.

Fremstår facaden på dit hus eller på din virksomhed eksempelvis ikke intakt, har det stor betydning for, hvordan du har det med bygningen. Det er det første møde andre får af dig eller af din virksomhed. Facaden er også i første øjekast det, du identificerer dig med, når du kommer hjem hver dag, eller det der møder dig, når du møder på arbejde.

Uanset om det er på din private bolig, dit sommerhus eller virksomhed.

Mette Maler ApS har stor viden omkring, hvilke muligheder du har for at få repareret din facade eller for at få den frisket op, så den passer til dig, og det du gerne vil stå for. Alt efter hvilken type hus du har, har vi forskellige ideer til, hvad du kan gøre for, at din facade bliver, som du vil have den. Vi arbejder også med opsætning af filt, maling inde og spartling.

Indhent et GRATIS & uforpligtende tilbud her​under

Få et uforpligtende tilbud på din opgave ✅ Vi svarer inden for 48 timer

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Udfyld formularen på 2 minutter.